Sorteer op
 • Ketting rozenkwarts en cat's eye
  Ketting rozenkwarts en cat's eye

  Deze zacht roze ketting is 50cm lang en gemaakt van blokjes cat's eye en rondellen van rozenkwarts. De sluiting is zilver.

  € 26,25
 • Ketting Indische agaat facet geslepen
  Ketting Indische agaat facet geslepen

  Leuk kettinkje in zachte natuurkleuren, van Indisch agaat. Facet geslepen kralen afgewisseld met kleine zilveren kraaltjes. De ketting is 46cm lang en heeft een zilveren sluiting.

  € 25,75
 • Ketting van leopard skin jaspis
  Ketting van leopard skin jaspis

  Ketting van leopard skin jaspis met prachtige natuurlijke tekening. De grote kralen (12mm) worden afgewisseld met snow flake rondellen en goudkleurige kraaltjes. De ketting is 80cm lang en heeft een goudkleurige sluiting.

  € 42,95
 • Ketting van Indische groene agaat.
  Ketting van Indische groene agaat.

  Lange ketting van groene agaat, die zowel enkel als dubbel gedragen kan worden. De kralen agaat zijn afgewisseld met driehoekige metallic kraaltjes. De ketting heeft een goudkleurige sluiting

  € 37,50
 • Ketting facet geslepen agaat
  Ketting facet geslepen agaat

  Een ketting van facet geslepen agaat en kleine kraaltjes. Deze meerkleurige ketting is 49 cm lang en heeft een goudkleurig slotje.

  € 26,25
 • Ketting van amazoniet
  Ketting van amazoniet

  Een opvallende ketting van amazoniet nuggets, afgewisseld met kleine steentjes van Tsjechisch glas. De lengte van de ketting is 53cm.

  € 28,95
 • Ketting van facet geslepen amethist
  Ketting van facet geslepen amethist

  Bijzondere ketting van grote, facet geslepen, nuggets Amethist (23x15mm) en kraaltje ( 8mm en 4mm). De ketting is 47,5 cm lang en sluit met een zilveren slotje.

  € 42,50
 • ketting met rode en bruine jaspis
  ketting met rode en bruine jaspis

  Een lange ketting (110cm) met rode jaspis rondellen en bruine jaspis kralen, afgewisseld met facet geslepen onyx kraaltjes en zilverkleurige glazen kraaltjes. De ketting kan enkel of dubbel worden gedragen.

  € 29,75
 • Ketting van gekleurde natuursteen
  Ketting van gekleurde natuursteen

  Een vrolijke ketting in groen en blauw, gemaakt van natuurstenen kralen, chrysocolla kraaltjes en kleine glazen staafjes. de lengte van de ketting is 47cm.

  € 18,95
 • Ketting van grijze jasper en naturel labradoriet
  Ketting van grijze jasper en naturel labradoriet

  Een mooie 50cm lange ketting, gemaakt van grijze facetkraaltjes jaspis afgewisseld met naturel labradoriet rondellen. De zilveren ringetje zorgen voor een glinsterend effect

  € 23,75
 • ketting van bruine jasper
  ketting van bruine jasper

  Ketting van simpele ronde jasper kralen met mooie natuurlijke tekening. De ketting is 48cm lang en heeft een goudkleurige sluiting.

  € 19,75
 • Ketting van roze jade kralen
  Ketting van roze jade kralen

  Jade ketting van zacht roze jade kralen 10mm , afgewisseld met hele kleine goudkleurige kraaltjes. De lengte van deze ketting is 48cm. De sluiting is goudkleurig.

  € 21,95
 • Ketting van chrysocolla en zilver
  Ketting van chrysocolla en zilver

  Ketting van chrysocolla kralen en nuggets, afgewisseld met tibetaans zilveren kralen en kraaltjes. De ketting heeft een zilveren kapittel sluiting. De lengte is 45,5 cm.

  € 29,95
 • ketting met rode natuursteen
  ketting met rode natuursteen

  Korte ketting met rode natuurstenen kraaltje en tibetaans zilveren kralen. De ketting is 45cm lang

  € 18,75
 • Ketting met kralen rood-wit
  Ketting met kralen rood-wit

  Leuk kettinkje met porceleinen kralen in rood-wit, afgewisseld met zilverkleurige kraaltjes en stokjes. De lengte van deze ketting is 49cm.

  € 18,75
 • Ketting van Perzische jade
  Ketting van Perzische jade

  Opvallende ketting van tweekleurige, Perzische jade, kralen (12mm), met middenin prachtige opengewerkte zilveren kralen (tibetaans zilver). De ketting is 46cm lang en sluit met een stevige sterling zilveren sluiting.

  € 37,95
 • ketting in groen, zwart en goud
  ketting in groen, zwart en goud

  Korte ketting van porceleinen kralen (10mm) en diverse kraaltjes (4mm en 2mm) in de kleuren zwart-groen-creme en goud. De lengte van dit kettinkje is 51cm. De sluiting is goudkleurig.

  € 18,75
 • ketting zonnig geel
  ketting zonnig geel

  Zonnig geel kettinkje van honingkleurige calciet en blokjes Tsjechisch glas, afgewisseld met kleine goudkleurige kraaltjes. De lengte is 45cm.

  € 22,50
 • ketting amazoniet
  ketting amazoniet

  Lange ketting met amazoniet nuggets (15-20mm) en kralen (10mm), afgewisseld met zwarte metallic kraaltjes en aquakleurige buisjes. De ketting is 118cm lang en heeft een stevige zilveren sluiting.

  € 34,95
 • lange ketting van rode jaspis
  lange ketting van rode jaspis

  Een lange ketting van facet geslepen rode jaspis kralen en kleine goudkleurige kraaltjes. De ketting is 92cmk lang en kan zowel enkel als dubbel gedragen worden.

  € 22,95
 • ketting van sodaliet en zilveren kraaltjes
  ketting van sodaliet en zilveren kraaltjes

  Lange ketting van frosted (natuurlijke) sodaliet kralen 10 en 6mm en rondellen 8mm. De ketting is 86 cm lang en heeft een stevige zilveren sluiting.

  € 36,75
 • ketting van lapis lazuli en zeegroene kraaltjes
  ketting van lapis lazuli en zeegroene kraaltjes

  Een ketting om mee te combineren is deze lange ketting van lapis lazuli kralen en zeegroene glaskralen. De ketting is 88cm lang en heeft een zilveren slotje.

  € 22,75
 • kettinkje van metallic blokjes en kraaltjes
  kettinkje van metallic blokjes en kraaltjes

  Kettinkje van kleine metallic blokjes en kraaltjes in jeansblauw en groen-blauw. Het kettinkje is 44cm land en heeft een gold filled sluiting.

  € 14,95
 • kettinkje van metallic kraaltjes
  kettinkje van metallic kraaltjes

  Kettinkje van kleine stokjes en kraaltjes in groen-blauwe koperkleur. Het kettinkje is 44cm lang en heeft een gold filled sluiting.

  € 14,95
 • ketting van bloedjaspis
  ketting van bloedjaspis

  Lange ketting (88cm) van kralen bloedsteen, metallic stokjes en metallic kraaltjes. De ketting kan zowel enkel als dubbel worden gedragen. De sluiting is goldfilled.

  € 18,75
 • Ketting met oranje lampwork kralen
  Ketting met oranje lampwork kralen

  Lange ketting (117cm) in vrolijke zomerse kleurtjes, met mooie lampworkkralen in oranje met bloemmotief. Deze kralen worden afgewisseld met kleine appelgroene en bruine glazen kraaltjes en staafjes.

  € 28,75
 • Lange ketting met lampwork kralen
  Lange ketting met lampwork kralen

  Lange opvallende ketting (120cm) met mooie, uit glas geblazen, kralen. De kralen met bloemen in pastelkleuren, worden afgewisseld met koperkleurige kralen en kleine glazen staafjes. De ketting sluit met een goudkleurige sluiting.

  € 28,75
 • ketting lapis lazuli, cat's eye
  ketting lapis lazuli, cat's eye

  Ketting van lapsi lazuli en paars-blauwe cat's eye blokjes (6mm), afgewisseld met 925 zilveren kraaltjes. Deze ketting is 50cm lang en heeft een stevig zilveren karabijnslotje.

  € 26,95
 • ketting grijs-witte jade
  ketting grijs-witte jade

  Bijzondere ketting van grijs-witte jade (crackle) kralen, afgewisseld met 925 zilveren kraaltjes en facet geslepen zwarte kraaltjes. De ketting is 51cm lang en sluit met een zilveren karabijnslotje.

  € 21,75
 • ketting van agaat en jasper
  ketting van agaat en jasper

  Met de prachtige natuurlijke kleuren van agaat en jasper is dit een bijzonder statement sieraad. De drie agaat nuggets en picasso jasper kralen vormen het opvallende midden van deze 47cm lange ketting die sluit met een 925…

  € 19,75
 • Ketting van agaat en jasper
  Ketting van agaat en jasper

  Een mooie combinatie van facet geslepen agaat en ronde jaspis kralen, afgewisseld met kleine metallic kraaltjes. De ketting sluit met een gold filled slotje en is 47cm lang.

  € 21,75
 • ketting van rode jaspis
  ketting van rode jaspis

  Rood-oranje blokjes afgewisseld met ronde kraaltjes geven een speels accent aan deze, op koraal lijkende, ketting van rode jaspis. De ketting is 45cm lang, de sluiting is 925 zilver.

  € 14,95
 • ketting van afrikaanse jade
  ketting van afrikaanse jade

  Lief kettinkje van natuurlijke afrikaanse jade en zilveren kraaltjes. De lengte van de ketting is 45cm. De karabijnsluiting is 925 zilver.

  € 18,95
 • kettinkje van zoetwaterparels en zilver
  kettinkje van zoetwaterparels en zilver

  Kettinkje gemaakt van zalmkleurige zoetwaterparels 6-7 mm en kleine 925 zilveren kraaltjes.
  De ketting is 44 cm lang en sluit met een 925 zilveren karabijnslotje.

  € 32,95
 • ketting van lapis lazuli en zilveren kraaltjes
  ketting van lapis lazuli en zilveren kraaltjes

  Een mooi sieraad is dit kettinkje van lapis lazuli (10mm en 6mm) en kleine sterling zilveren kraaltjes (3mm). De lengte van de ketting is 45cm en deze sluit met een zilveren karabijnsluiting.

  € 32,75
 • ketting in aqua blauw
  ketting in aqua blauw

  Kettinkje van kleine aqua-blauwe en zilveren kraaltjes . De facetjes van het kristalglas en de zilveren kraaltjes reflecteren het licht op een vrolijke manier.

  De lengte van dit kettinkje is 42cm, de kraaltjes zijn 3mm en 4mm De…

  € 17,95
 • ketting in blauwtinten en wit
  ketting in blauwtinten en wit

  Opvallende ketting met verschillende soorten edelsteen, zoals aquamarijn, sodaliet en lapsis lazuli. Daarnaast verschillende soorten lampworkkralen, kristal en zilveren kralen .

  De ketting is 44cm lang en sluit met een zilveren…

  € 24,75
 • ketting van zeegroene Burmese jade
  ketting van zeegroene Burmese jade

  Lange ketting in zeegroen, van facet geslepen Burmese jade, afgewisseld met kleine facet geslepen kristalkraaltjes en metallic staafjes.

  De lengte van de ketting is 110cm, de jade kralen zijn 8mm, de kristalletjes zijn 4mm. De…

  € 25,75
 • ketting van amethist en kleine kraaltjes
  ketting van amethist en kleine kraaltjes

  Lange ketting van facet geslepen amethist kralen (8mm) afgewisseld met kleine kraaltjes en staafjes.

  De ketting is 90cm lang en sluit met een zilveren karabijnslotje. Leuk om zowel kort (2x om de hals) als lang te dragen.

  € 24,75
 • ketting van sodaliet kralen
  ketting van sodaliet kralen

  Leuke sodaliet ketting in de bekende jeanskleurtjes, gemaakt van kraaltjes en rondellen.
  De ketting is 43cm lang. De sluiting is van echt zilver.

  € 25,75
 • kettinkje van kleine zilveren kraaltjes
  kettinkje van kleine zilveren kraaltjes

  Een simpel, maar leuk, kettinkje van kleine (3mm) zilveren kraaltjes. De lengte is 40cm. Kraaltjes en sluiting zijn van sterling zilver.

  € 24,75
 • ketting in paars blauw
  ketting in paars blauw

  Ketting van opvallende paars-blauw gemeleerde kralen.De ketting is 44cm lang en sluit met een sterling zilveren slotje.

  € 18,95
 • ketting van "toverbal" kralen
  ketting van "toverbal" kralen

  Aparte ketting van muticolor stenen kralen. De ketting is 44cm lang en sluit met een gold filled karabijnsluiting.

  € 19,75
 • ketting van onyx nuggets
  ketting van onyx nuggets

  Mooie ketting van gepolijste onyx brokjes. De ketting is 45cm lang en sluit met een stevig sterling zilveren karabijnslotje

  € 21,75
 • ketting van groenblauwe kralen
  ketting van groenblauwe kralen

  lange ketting van groenblauwe kralen en kraaltjes

  lengte ketting: 100 cm
  kralen: calcedoon kralen 10mm en rocailles 3mm
  sluiting: sterling zilveren karabijnslotje

  € 24,95
 • ketting in natuurlijke kleuren
  ketting in natuurlijke kleuren

  Ketting in natuurlijk kleuren van agaat en jaspis kralen.

  lengte ketting: 90 cm
  kralen: agaat en jaspis nuggets en rondellen 5 tot 10 mm
  sluiting: sterling zilveren karabijnslotje

  € 27,95
 • ketting in rood, oranje en blauw
  ketting in rood, oranje en blauw

  Ketting van rocailles en rode natuurstenen kralen.

  Lengte ketting:100 cm
  Materiaal: kraaltjes blauw, oranje, zilverkleurig 3mm en 4mm, natuurstenen kralen 8mm
  Sluiting: sterling zilveren karabijnslotje 10mm

  € 16,95
 • lange ketting in herfstkleuren
  lange ketting in herfstkleuren

  Ketting van rocailles en metallic kraaltjes, met zilveren sluiting.

  Lengte ketting:110 cm
  Materiaal: kraaltjes bruin, oranje, lime, 3 en 4mm
  Sluiting: sterling zilveren karabijnslotje 12mm

  € 15,95
 • lange ketting in kleuren van de zee
  lange ketting in kleuren van de zee

  Ketting van turquoise en rocailles, met zilveren sluiting.

  Lengte ketting: 120 cm
  Materiaal: turquoise kraaltjes 4mm en rocailles 3mm
  Sluiting: sterling zilveren karabijnslotje 12mm

  € 16,95
 • Ketting van labradoriet brokjes
  Ketting van labradoriet brokjes

  Ketting van ruwe brokjes grijs-blauwe labradoriet en zilveren kraaltjes. De oneffen vlakjes geven een aparte reflectie van licht.

  De ketting is 44 cm lang en heeft een zilveren sluiting.

  € 24,95
 • Lange ketting met Eldariet
  Lange ketting met Eldariet

  Mooie lange ketting in verschillende kleuren groen, gemaakt met kleine bolletjes Eldariet 6mm en grotere kralen van 12mm. Tussenin zilveren kraaltjes en mintgroene rocailles.

  De ketting is 109 cm lang en kan zowel enkel als…

  € 29,95
 • Lange ketting in zonnige zomerkleurtjes
  Lange ketting in zonnige zomerkleurtjes

  Een leuke lange ketting met kraaltes in de tinten aqua blauw en lime. Gebruikt zijn onregelmatige rocailles samen met metallic kraaltjes.
  De ketting is 1.20 m lang en kan op verschillende manieren gedragen worden, als heel lange…

  € 16,95
 • Ketting in kleuren van de zee
  Ketting in kleuren van de zee

  Lange ketting met kraaltjes van agaat 8mm, in de kleuren van de zee. Verder stokjes en kraaltjes in bruin en groen metallic.

  Deze ketting kan als lange of dubbele ketting gedragen worden. De lengte is inclusief sluiting 93cm.

  € 22,95
 • Ketting van natuursteen en glas in rood-oranje
  Ketting van natuursteen en glas in rood-oranje

  Ketting van natuurstenen kralen en glazen kralen in warme kleuren rood en oranje.
  De kralen variëren in grootte van 3 tot 20 mm.
  De ketting sluit met een zilverkleurig kapittelslot. Lengte is 60cm.

  € 17,95
 • Ketting van Kamballa Jaspis
  Ketting van Kamballa Jaspis

  Mooie ketting van Kamballa Jaspis met prachtige zwartgroene tekening over de rechthoekige steentjes 14-20mm en kraaltjes 6mm. De kleine zilveren bolletjes zijn 4mm.
  Leuk in combinatie met het Kamballa Jaspis armbandje. De ketting…

  € 29,95
 • Ketting van Picasso jaspis, onyx en zilver.
  Ketting van Picasso jaspis, onyx en zilver.

  Mooie lange ketting van Picasso jaspis kralen 8mm, onyx kraaltjes en Tsjechische glaskralen, afgewisseld met "rijstkorrels" van sterling zilver. De ketting kan lang, maar ook tot drie maal om de hals gedragen kan worden.

  De…

  € 34,95
 • Ketting van gepolijste blokjes calciet
  Ketting van gepolijste blokjes calciet

  Ketting van nuggets calciet 12-9mm en glaspareltjes 4mm, het slotje is sterling zilver.

  De ketting is incl. sluiting 46cm lang.

  € 18,95
 • Ketting van amazoniet, smoky agaat en labradoriet.
  Ketting van amazoniet, smoky agaat en labradoriet.

  Ketting in mooie pasteltinten, gemaakt van amazoniet, smoky agaat en labradoriet steentjes en kralen.

  De ketting is 41cm lang en sluit met een stevige sterling zilveren sluiting.

  € 26,95
 • Setje van jaspis, rozenkwarts, cat's eye en sterling zilver.
  Setje van jaspis, rozenkwarts, cat's eye en sterling zilver.

  A. Ketting en armband in warme kleuren jaspis, rozenkwarts en cat's eye kralen, afgewisseld met sterling zilveren kraaltjes.

  De ketting is 44cm lang en sluit met een iets zwaardere sterling zilveren sluiting.
  De prijs is per set

  € 32,95
 • Ketting van onyx en toermalijnkwarts
  Ketting van onyx en toermalijnkwarts

  Een mooie ketting met een bijzonder kleurverloop van facetkralen onyx, facet geslepen rondelles en ronde kralen toermalijnkwarts en kleine 925 zilveren kraaltjes.
  Door de kleurstelling en het soort kralen is deze ketting goed te…

  € 25,95
 • Ketting met verschillende soorten edelsteen en metallic kraaltjes
  Ketting met verschillende soorten edelsteen en metallic kraaltjes

  Leuke lange ketting met kralen in tinten paars en roze. Gebruikt zijn rozenkwarts, amethist en cat's eye, samen met metallic kraaltjes vormt het een vrolijk geheel.
  De ketting is bijna 1.20 m lang en kan op verschillende manieren…

  € 19,95
 • Ketting van smoky agaat en glaskralen
  Ketting van smoky agaat en glaskralen

  Een bijzonder sieraad is deze ketting van gepolijste nuggets smoky agaat, gecombineerd met "black diamond" glaskralen. De sluiting is van sterling zilver en kan versteld worden.

  De ketting is 46-50cm lang. De grote kralen zijn…

  € 22,95
 • Ketting van kristalglas in roze
  Ketting van kristalglas in roze

  Schitterende ketting van facetsteentjes en zilveren kraaltjes. Leuk ook te combineren met de bijpassende armband.
  De lengte van de ketting is 44 cm De steentjes en zilveren kraaltjes zijn klein (3mm).
  De zilveren kraaltjes en de…

  € 17,75
 • Ketting van olijfkleurige turkoois met peridot en hematiet kraaltjes.
  Ketting van olijfkleurige turkoois met peridot en hematiet kraaltjes.

  Olijfkleurige turkoois kralen in muntvorm van 12 mm, afgewisseld met peridot kralen van 8mm en facet geslepen hematiet kraaltjes van 4mm. De ketting is 47cm lang en sluit met een 925 sterling zilveren sluiting.

  € 25,75
 • Ketting van zacht groene jade
  Ketting van zacht groene jade

  Mooi en eenvoudig is deze ketting van zacht groene jade. Afhankelijk van het licht kleurt deze ketting heel licht groen of blauwgroen. De ketting is 45 cm lang, maar kan ook in een andere maat worden gemaakt.
  Het slotje is van…

  € 17,95
 • Ketting van chrysocolla kralen en zilveren kraaltjes
  Ketting van chrysocolla kralen en zilveren kraaltjes

  Ketting van blauw-groene chrysocolla kralen 12mm, afgewisseld met sprankelende zilveren kraaltjes 4mm. De ketting is 50cm lang. ( maar kan in elke andere gewenste maat gemaakt worden)
  De sluiting en kraaltjes zijn van sterling…

  € 32,95
 • Ketting van oranje jade
  Ketting van oranje jade

  Ketting van jade kralen in oranje-witte kleur, met zilveren slotje.
  De kralen van 8mm zijn van natuurlijke jade. Het slotje is van sterling 925 zilver.
  De lengte van de ketting is 42,5cm.

  € 12,95
 • Ketting van hemelsblauwe chalcedooon kraaltjes
  Ketting van hemelsblauwe chalcedooon kraaltjes

  Mooie hemelsblauwe kraaltjes heeft deze ketting, een kleur die ook veel weg heeft van gewassen lichtblauwe jeans.

  De kraaltjes zijn 6mm. De zilveren kraaltjes 4mm. De sluiting is van sterling 925 zilver.

  De lengte van dit…

  € 17,95
© 2013 - 2024 SEWISO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel