Sewiso... even voorstellen

Hallo, mijn naam is Janny Timmerman en vanaf maart 2020 ben ik eigenaar van deze webshop.   

In 2013 startte mijn dochter met de webwinkel van Sewiso. Het was een webwinkel waar handgemaakte spulletjes uit India verkocht werden, samen met mooie, kleurige sieraden, sjaals en omslagdoeken.
De opzet was een bijdrage te leveren aan scholing van meisjes in India, zodat zij zich daarna zelfstandig in hun levensonderhoud konden voorzien. Helaas werd het te moeilijk vanaf grote afstand goed contact te hebben en toezicht te houden op de uitvoering van zaken, deze samenwerking is dus beindigd.

De interesse voor prachtig geweven sjaals en sieraden van edelsteen is er echter nog steeds, bij zowel mijn dochter als bij mij. Maar de tijd om vaak bezig te zijn met de webwinkel is voor haar voorbij. Een baan als docente en twee actieve zoontjes geven voorlopig handenvol werk. 
Samen hebben wij dus begin 2020 besloten dat ik verder ga met Sewiso en dat er gekeken gaat worden naar wat er voor mogelijkheden zijn.

De kralen van edelsteen, uit alle delen van de wereld, zijn fascinerend en als je weet hoeveel moeite er gedaan is kralen vanuit ruw gesteente te maken, dan is het bijzonder hiervan sieraden te dragen.
De variëteit in de kleuren van de sjaals zijn prachtig om naar te kijken, ik word er nog steeds vrolijk van. Hoe leuk is het deze te verkopen en opnieuw prachtige sjaals uit te zoeken.
Dat is hetgeen waar ik mij voornamelijk mee bezig zal gaan houden, met sieraden en sjaals. Het zal best even duren voordat ik mijn eigen draai hierin heb gevonden, maar ik ga het met plezier proberen.

Tot ziens in de webshop, 

Janny Timmerman

 

 

 

 

 

 

© 2013 - 2020 SEWISO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel